Full kommunikationskraft

3409336-social-media-marketingHur kommunicerar vi idag? Och vad kan vi göra bättre? Ja, för det första är det en otroligt svår fråga att ge ett snabbt svar på, och sedan när det kommer till kommunikation så finns det inget dokument som går igenom sanningen för en lyckad kommunikation punkt för punkt. Det är det som är hela tjusningen och det som sporrar många kreatörer att kämpa vidare med att finna den där klockrena lösningen som passar perfekt. Vad det handlar om är att man måste se varje kund, varje möte och varje projekt som något unikt. Gör man det kan man fokusera fullt ut på uppgiften och komma fram till om det är en reklamfilm från Brikk som är den bästa lösningen eller om man ska göra ett heltäckande grepp och börja smått med en stark sökmotoroptimering till att sen avsluta med en rikstäckande printkampanj.

De rätta frågorna

Ofta handlar det om att ställa de rätta frågorna för att få de rätta svaren. Och för att göra det är det bra att ha kontroll på lägen genom att veta ett och annat. Det kan även handla om att de räta frågorna dyker fram om stämningen är rätt och man kan koppla av och känna tillit. Men, förutom att stirra sig blind på de rätta frågorna är det även viktigt att se till konkurrenter och hur andra aktörer på marknaden jobbar. Och om detta lyfter medieexperten Hans Kullin fram några exempel varav Berns är ett av dem:

”Drar nytta av flera olika sociala nätverk som stärker varandra. De blandar varumärkesbyggande med mer aktuella händelser för att driva besökare till sin verksamhet. Hela tiden med glimten i ögat”(läs mer)

Scroll to top